Vacture: Senior Developer | Freelance

Development
Remote

Ben jij een ervaren ontwikkelaar met expertise in NET (core), GraphQL en Distributed Systems en andere relevante technologieën? Zoek je naar een uitdagende rol bij een IAM-softwarebedrijf? Dan hebben wij de perfecte gelegenheid voor jou!

Bedrijfsprofiel

Wij, SyncBee, ontwikkelen een product voor IAM (Identity & Access Management). Simpel gezegd zorgen we ervoor dat de juiste mensen de juiste rechten krijgen binnen een organisatie. Onze focus ligt vooral in het verbeteren van de veiligheid binnen de zorg en het onderwijs.

Verantwoordelijkheden: Als Senior Developer bij ons bedrijf zul je een cruciale rol spelen in de verdere ontwikkeling van ons product. Je taken omvatten:

1. Ontwikkeling van Connectors

Je zult werken aan het ontwerpen en implementeren van losstaande modules (connectors) die ons systeem in staat stellen om naadloos te communiceren met specifieke systemen zoals Active Directory, Entra ID, en meer.

2. Blazer-ontwikkeling

Momenteel gebruiken we Blazor voor onze gebruikersinterface, maar we willen deze uitbreiden om volledige configuratiemogelijkheden te bieden via de UI. Als Blazor-expert kun je een cruciale rol spelen bij het realiseren van deze visie. We overwegen ook de mogelijkheid om Fluent UI te gebruiken, en jouw inzichten hierin zijn waardevol.

3. Samenwerken

Je zult nauw samenwerken met ons ontwikkelingsteam om hoogwaardige code te schrijven, nieuwe functies te ontwikkelen en bestaande functionaliteit te verbeteren.

Kwalificaties

➜ Ervaring met NET (core), GraphQL en Distributed Systems.
➜ Bekwaamheid in Blazor (ervaring met Fluent UI is een pluspunt).
➜ Een bewezen staat van dienst in softwareontwikkeling, bij voorkeur met betrekking tot identiteits- en toegangsbeheer.
➜ Goede communicatieve vaardigheden en teamgeest.
➜ Bereidheid om ongeveer 8 uur per week aan dit project te besteden.
➜ Ervaring met Kubernetes is een pré.

Als je geïnteresseerd bent in deze rol en denkt dat jouw vaardigheden overeenkomen met wat we zoeken stuur dan een bericht naar careers@syncbee.nl! We kijken uit naar je reactie.